Hans Ulrik Kjærem

Speciallæge i øre-, næse- og halssygdomme

32226660


Hans Ulrik er speciallæge i Øre-, Næse-, og Halssygdomme & Hoved-/Halskirurgi og er indehaver af klinikken.
Hans Ulrik har arbejdet de sidste mange år på Rigshospitalets Øre-, Næse-, og Halsafdeling. Her har han i særdeleshed siddet med udredning af Hoved-/Halskræft og specialiseret sig i Hoved-/Halskirurgi.

Hans Ulrik indgik som medejer af klinikken i 2015 og overtog hele klinikken i 2017.

Jeannette

Sygeplejerske

32226660


Jeannette blev uddannet som sygeplejerske i 2009 og har siden da arbejdet som Øre-, Næse og Halskirurgisk sygeplejerske i sengeafsnit og ambulatorium, dels på Gentofte Hospital og Rigshospitalet. Her har hun arbejdet sammen med Hans Ulrik og Nadja i flere år.
Jeannette har derudover onkologisk erfaring med behandling af patienter med Hoved-/Halskræft.

Jeannette startede i klinikken med Hans Ulrik i 2015.
I klinikken deltager Jeannette bl.a i operationer, behandling og svimmelhedsdiagnostik. Varetager derudover kontrol af dræn, fjernelse af ørevoks, laver høreprøve, allergiudredning, tager blodprøver og fjerner sting efter kirurgiske indgreb. Hun opstarter endvidere behandling med tabletbaseret allergivaccination og følger patienterne gennem behandlingsperioden.

Nadja

Sekretær

32226660


Nadja er i 2010 uddannet som lægesekretær fra Gentofte Hospital. Efter endt uddannelse har hun arbejdet på Øre-, Næse- og Halskirurgisk afdeling på Gentofte Hospital. Hun har arbejdet med henvisninger, visitationer og indkaldelser gennem alle årene, og i den forbindelse haft et tæt tværfagligt samarbejde med læger og sygeplejersker på afdelingen. Herunder også Hans Ulrik og Jeannette.

Nadja startede i klinikken i 2016 på deltid og har været fuldtid i klinikken siden december 2017.
Nadja tager telefonen dagligt i klinikken og varetager i øvrigt forskellige patientrelaterede handlinger, som høreprøver, priktest, hjælper til på lægestuen, deltager ved operationer og foretager øreskylninger ifm fjernelse af ørevoks.

Lars Munk

Audiologiassistent


André Miran

Anæstesiolog


Kommer hver mandag i klinikken i forbindelse med planlagte operationer af både børn og voksne. Andrè har mange års erfaring af bedøvelse af patienter.